Bericht versturen
Jiangsu Hanpu Mechanical Technology Co., Ltd 86-512-56998960-8:30 sale@hanputech.com
Preformed Pillow Plate MVR Evaporator In Distillation Concentration Crystallization

Voorgevormde MVR van de Hoofdkussenplaat Evaporator in de Kristallisatie van de Distillatieconcentratie

 • Hoog licht

  MVR van de hoofdkussenplaat Evaporator

  ,

  ISO9001 MVR evaporator

  ,

  De voorgevormde evaporator van de hoofdkussenplaat

 • sleutelwoorden
  energie - besparing
 • verkopend punt
  Hoge efficiënt
 • Naam
  Voorgevormde de plaatevaporator van het hoofdkussenjasje
 • Voltage
  380-440V
 • Macht
  Aangepast
 • Proces
  Verdamping, Concentratie
 • Kerncomponenten
  Lager, Versnellingsbak, Motor, drukvat, Toestel
 • Krachtbron
  stoom
 • Binnenoppervlakte
  Spiegelpoetsmiddel
 • Controle
  Handboek/Automatische Controle van Siemens de volledig
 • Plaats van herkomst
  Jiangsu, China
 • Merknaam
  HANPU
 • Certificering
  ISO9001,CE
 • Modelnummer
  HP-MVR
 • Min. bestelaantal
  1 REEKS
 • Prijs
  300,000USD~2,500,000USD/SET
 • Verpakking Details
  Massa met riem
 • Levertijd
  90days
 • Betalingscondities
  T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union
 • Levering vermogen
  1 Set/3-maand

Voorgevormde MVR van de Hoofdkussenplaat Evaporator in de Kristallisatie van de Distillatieconcentratie

Hoge efficiënte energie - de besparing Voorgevormde evaporator van de hoofdkussenplaat in distillatie, concentratie, Kristallisatie

 

HET MVR PROCES

De temperatuur van de resulterende processtoom (wordt damp) verhoogd met een radiale ventilator (mechanische damprecompressor, MVR), en daarom tot een hogere energieniveau, en in het proces als verse het verwarmen stoom dan teruggekoppeld. De energie in de stoom wordt niet verloren; slechts moet de energie wordt vereist om de temperatuur te verhogen die bovendien worden opgeheven.

Het gesloten proces laat toe om temperatuur-gevoelige vloeistoffen zoals melk in hoog vacuüm bij ong. 60 °C te verdampen en zelfs blijft het bloedplasma bij 35 Waardevolle componenten °C. voor het eindproduct (b.v. melkpoeder) onaangetast en verhoogt zo de kwaliteit en de waarde van het product.

 

MVR Technische Principes
 De mechanische Damprecompressie (MVR) is een bewezen energy-saving verdampingsconcentratietechnologie, die verdampingsenergieverbruik door 90% of meer vermindert.

MVR gebruikt energie van het condensaat wordt teruggekregen een zuiver vloeibaar distillaat en een geconcentreerd product/een afval te creëren dat.

Van de wet van Boyle is het geweten voor een gas dat PV/T (Druk * Volume/Temperatuur) constant is (PV/T=K). Tijdens compressie van damp, stijgen de druk en de temperatuur. Van dit, kan de thermische energie worden opnieuw gebruikt.
De energie normaal in de compressie wordt verloren wordt teruggekregen, leidend tot een hoogst-efficiënt verdampingsproces dat.
Aangezien deze compressie door een eenvoudige mechanische compressor wordt gerealiseerd, wordt het proces genoemd MVR

 

Productnaam MVR Evaporator
Toepassing Waterzuiveringsinstallatie
Condensator Verticaal
Garantie 12 maanden
Eigenschappen Energie - besparing/Lage verrichtingskosten
De aangepaste Dienst Ja

 

Materiaalstructuur
Het dubbel-gevolg dwong - de omloopevaporator is samengesteld uit verwarmer, separator, damp-vloeibare separator, condensator, gedwongen vacuümpomp, - omlooppomp, lossend pomp, gecondenseerde pomp, elektrokabinet, verrichtingsplatform en al pijpmontage, kleppen, instrumenten en het enz.
Verwarmer: Twee reeksen van verticale type tubulaire verwarmer verbinden in reeks. De voervloeistof wordt gepompt in de eerste verwarmer door gedwongen - omlooppomp, dan binnengaat in de tweede verwarmer. De verwarmde vloeibare stroom naar beneden in buizen, en stroom in separator door divergerende richting, betere prestaties van damp-vloeibare scheiding.
Separator: Het verticale type, wordt de secundaire stoom gelost vanaf de bovenkant, pas door een damp-vloeibare separator alvorens in condensator binnen te gaan. De bodem van separator wordt verbonden aan gedwongen - omlooppomp.
Damp-vloeibare separator: Wordt gebruikt om uiterst kleine vloeibare die dalingen te verhinderen tijdens verdamping worden veroorzaakt met secundaire stoom te ontsnappen, die verlies van voervloeistof verminderen en verontreiniging te verhinderen aan pijpleiding en koelwater.
Condensator: Condensaat de reusachtige secundaire die stoom tijdens verdamping in vloeistof door koelwater wordt geproduceerd, die concentratie maken regelmatig dragend. Ondertussen, maken de afzonderlijke niet condenseerbare damp van secundaire stoom en het koelwater, het uit gemakkelijk door vacuümpomp gepompt aan waarborg vacuümgraad.

 

Toepassing

Distillatie
 Tijdens distillatie, zijn de vloeibare mengsels van substanties met verschillende dampdruk en het koken temperaturen gescheiden. De voorbeelden omvatten distillatie van alcohol, of de terugwinning en de reiniging van oplosmiddelen.

Voorgevormde MVR van de Hoofdkussenplaat Evaporator in de Kristallisatie van de Distillatieconcentratie 0


Concentratie
De verdamping veroorzaakt een concentratie van de substantie die worden verwerkt. In toepassingen wordt dergelijke geconcentreerde melk of vruchtensapproductie, verdampingssystemen ook gebruikt als voorloper aan drogers in de voedselindustrie.

Voorgevormde MVR van de Hoofdkussenplaat Evaporator in de Kristallisatie van de Distillatieconcentratie 1


Kristallisatie
Tijdens het kristallisatieproces, worden de substanties gescheiden van elkaar door andere oplossingevenwicht te gebruiken. De toepassingen omvatten zoute extractie en meststoffenproductie.

Voorgevormde MVR van de Hoofdkussenplaat Evaporator in de Kristallisatie van de Distillatieconcentratie 2

 

Cliëntplaats

Voorgevormde MVR van de Hoofdkussenplaat Evaporator in de Kristallisatie van de Distillatieconcentratie 3

 

Ons certificaat

 

Voorgevormde MVR van de Hoofdkussenplaat Evaporator in de Kristallisatie van de Distillatieconcentratie 4